Op ARTISAN 2025 vindt u het vertrouwde aanbod van prestigieuze wedstrijden en inspirerende demo's, aangevuld met tal van nieuwe activiteiten. Vier dagen lang draait alles om vakmanschap, inspiratie, ontmoeting, passie voor het vak en plezier.
DELI
Demo
Jeune Rôtisseur Tom Moreau
La Chaîne des Rôtisseurs - bailliage de Belgique
BREAD
Demo
Dip It, Spray It, Coat It! Ontdek de veelzijdigheid van Souplesse.
Romy Uijen, Dawn Foods
MEAT
Demo
Kwalitatief Brasvar varkensvlees herkennen en waarderen.
Jan Neirynck voor Brasvar
BREAD
DELI
Demo
Demo en degustatie van patisserie en desserts
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
BREAD
Talk
Trend Talk 2026: Ontdek de toekomst van patisserie!
Bruno Van Vaerenbergh, Debic
BREAD
Demo
Cacao stempel.
Stijn Vandenbouhede, Chocolaterie Vandenbouhede
DELI
MEAT
Demo
The Belgian Butcher Bulls @ World Butcher Challenge
4 van de 6 Butcher Bulls: Bart Maertens, Jan-Klaas Decupere, Robby Vandewiele, Jeroen Lievens
BREAD
DELI
MEAT
Talk
4 tips voor een winkelinrichting waar uw klanten voor omrijden
Jozefien De Baere, Integral Interieur
BREAD
DELI
Talk
Stijgende cacaoprijzen? Ontdek smaakvolle oplossingen.
Claudia Delbaere, Cacaolab
BREAD
Demo
Eindejaarsdemo met Kiki Suijkerbuijk
Kiki Suijkerbuijk, Debic
DELI
MEAT
Tasting
Maak van een gewone maaltijd iets buitengewoon
Roel Engelen, Drizzle Food Services
BREAD
DELI
Demo
Bar Bites van Zeelandia : rendabele ambacht van en voor de bakker.
Zeelandia
DELI
Tasting
Valette meets Les Maîtres
Jessica Jones-Leroy voor Les Maîtres
DELI
MEAT
Demo
Discover Spanish Chorizo
Alejandro Álvarez-Canal & Sam Wils, Spanish Chorizo
BREAD
MEAT
DELI
Talk
Voorbij de grenzen van de klassieke bakkerij
Dries Van Damme, Stephan Destrooper, Serge Lamoral & Laurent Maes
BREAD
DELI
MEAT
Talk
Duurzaamheid in uw onderneming. Wat is het en waarom is het belangrijk?
Anneleen Vandewynckel, Fenavian
BREAD
DELI
MEAT
Tasting
Zoutproeverij
Margot Dubbelaar en Christian Clerx voor Zeeuwsche Zoute
BREAD
Demo
Viennoiserie op basis van desem
Stefan Vandaele, De Broodsmid voor Richemont Club
DELI
Networking
Officiële Opening van het Tsjechische paviljoen met Degustatie
DELI
MEAT
Demo
De ondergang van de ambachtelijke slagerij.
Luc De Laet, De Laet & Van Haver
BREAD
Demo
Desembroden
Laurent Maes, Bakery Renard voor Richemont Club
BREAD
DELI
MEAT
Demo
De hybride toonbank : één meubel, eindeloze flexibiliteit tussen bediening en selfservice.
Emma Lippens & Ella Brusseel, Integral Interieur
DELI
MEAT
Demo
Herfstideetjes & presentatietechnieken met de kroketjes van Amuse Croque
Paul Hendrickx voor Amuse Croque
BREAD
Demo
De nieuwe trends in de bakkerij- en banketwereld volgens Komplet
Jan Neukermans, Komplet Benelux
DELI
MEAT
Demo
Van salade tot sensatie : Creatief met Cuisin'easy
Andy Verdonck voor Darta
BREAD
DELI
Demo
Franse specialiteiten
Patrick Ferrand & Pierre Nury, MOF Meilleurs Ouvriers de France
BREAD
DELI
MEAT
Demo
Workshop : Kruiden in tuin & atelier - Kweek, oogst & bereid met smaak
Michiel Van Colenberghe voor Uitgeverij Lannoo
BREAD
Demo
Demo viennoiserie, brioches & Frans brood
Alexandre Morsome, Lars Tilburgs & Joran Defossez
BREAD
DELI
Demo
Bladeren door smaken - koffie en thee met een verhaal.
Peter en Bart Deprez, Viva Sara
DELI
MEAT
Demo
Discover Spanish Chorizo
Alejandro Álvarez-Canal & Sam Wils, Spanish Chorizo
BREAD
DELI
MEAT
Tasting
Welkom in de wereld van Italiaans brood en Turkse specialiteiten
Benoit Vernaillen & Zoë Van Hessche, La Lorraine
BREAD
DELI
MEAT
Talk
Waarom u moet communiceren naar uw klanten over al het goede van brood, en hoe.
Kathou Waegemans, Instituut Brood & Gezondheid
BREAD
Tasting
Smaakvolle en vezelrijke creaties voor elke bakkerij
Koen Bliki & Tim Peijnsaert, Paniflower
DELI
MEAT
Demo
Kennismaking met Manchego kaas
Benoit Declercq, La Princesa Foods
BREAD
DELI
Demo
Van blad tot blend, pure kruidenkracht in elk kopje
Dorine Boebaert, Herbathee
BREAD
DELI
MEAT
Talk
Hoe laat je je zaak ook online knallen?
Céline Leys, F-reddie.be
BREAD
DELI
MEAT
Talk
Wat eet de Belg en wat beïnvloedt zijn keuzes?
Kris Michiels, VLAM
BREAD
DELI
Talk
Het belang van goede koffie in de horeca
Kjell Muylle voor Schuilenburg
BREAD
DELI
MEAT
Talk
Vertel je verhaal - Zet je ambacht beter online & offline in de kijker
Anniek Chiau, Syntra
BREAD
Talk
Micro bakeries: a rising community model
Kirsten van Maison Virid - voor Simply Bread
BREAD
Demo
Zachte luxe, koffiekoeken & desem broden
Sergio Dias, Guido & Michael Devillé, Ambassadeurs du Pain.be
BREAD
DELI
MEAT
Talk
Hoe laat je je zaak ook online knallen?
Céline Leys, F-reddie.be
BREAD
DELI
MEAT
Talk
De slimme voedingsmiddelenfabriek van morgen
Jorn Ballas & Max Calis, CSB-System Benelux
BREAD
DELI
Demo
Cleo: de Artisanale Assistente
Geert-Jan Heesterbeek, La Fève Chocolade & Desserts voor Artiva
BREAD
DELI
MEAT
Demo
Fermentista neemt je mee in de smaakvolle wereld van fermentatie
Fermentista, voor Uitgeverij Lannoo
BREAD
DELI
Demo
Demo en degustatie van patisserie en desserts
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
DELI
MEAT
Demo
Van salade tot sensatie : Creatief met Cuisin'easy
Andy Verdonck voor Darta
BREAD
DELI
MEAT
Talk
Flexwerk op autopilot met Go Temp
Benjamin Harrison, Go Temp
DELI
MEAT
Tasting
Maak van een gewone maaltijd iets buitengewoon
Roel Engelen, Drizzle Food Services
BREAD
DELI
Demo
Pimp your breakfast the GR'EAT way!
Amélie de Cartier, GR'EAT granola & La Favo