Wij, van JOKA, kijken er enorm naar uit om deel te nemen aan Artisan 2025! De nieuwe naam en de frisse wind die deze beurs meebrengt, zorgen elke editie voor een mooi potentieel binnen onze sector. Beurzen zoals deze bieden altijd enorme meerwaarde voor zowel onze bestaande als nieuwe klanten. Het is de perfecte gelegenheid om in contact te komen met onze doelgroep, waardevolle relaties op te bouwen en onze nieuwste delicatessen te presenteren. Op deze manier kunnen we keer op keer onze gespecialiseerde en onderscheidende visie in de markt van charcuterie en delicatessen verder versterken.
Mathias Verbeke, Sales Manager - JOKA
Artisan is de plek is waar toeleveranciers zich moeten laten zien aan de bakkerijsector. Artisan is de vakbeurs met een fijne ambiance waar de sector zich perfect kan laten oriënteren. Kalmeijer staat al jaren op deze beurs met een werkende broodbakkerij waar de bakker kan voelen, ruiken en proeven aan ambachtelijke kwaliteit! De editie van ’23 heeft ons veel gebracht, en ook voor ’25 kijken we uit naar bakkend België.
Sander Bon, Verkoopmanager - KALMEIJER
Voor ons kwaliteitsvlees leggen we de lat hoog; bij het beslissen over deelname aan beurzen doen we hetzelfde. Als trouwe deelnemers aan Tavola en Meat Expo juichen we nieuwe concept van Artisan toe. Met passie en stielkennis je ambacht uitvoeren en de consument een hoogwaardig product aanbieden, dat is toch de essentie? Daarom ben ik best wel fier met onze rol van ambassadeurs. Artisan en Duroc d’Olives hebben met elkaar gemeen dat we authentiek Belgisch vakmanschap absolute voorrang geven. Ik ben ervan overtuigd dat deze eerste editie meteen een schot in de roos wordt!
Bénédicte Dobbels, Eigenaar - DUROC D’OLIVES
Artisan is een goede beurs waar veel vakhandel komt; een goed moment om mensen te spreken en lijntjes uit te leggen tussen kaaswinkels en onze distributeurs.
Mark Eversteijn, International Accountmanager - TREUR KAAS
K&F De Pauw neemt deel aan Artisan omdat het dé plek is waar professionals uit de voedingssector elkaar ontmoeten en inspireren. Het evenement biedt ons de kans om zowel bestaande klanten als nieuwe, veelbelovende partners te ontmoeten.
Tijdens de vorige editie hebben we veel waardevolle contacten gelegd en een breed aanbod van kwalitatieve producten en trends ontdekt die perfect aansluiten bij onze markt. Broodway/Meat Expo 2023 straalde een dynamische sfeer uit, met een sterke focus op duurzaamheid en ambachtelijkheid. We waarderen de diversiteit aan exposanten, van gevestigde namen tot opkomende spelers in de markt.
We kijken enorm uit naar Artisan 2025 en zijn benieuwd hoe deze rebranding het evenement naar een nog hoger niveau zal tillen. Artisan lijkt klaar om dé referentie te worden in de B2B voedingswereld!
Tina De Pauw, Operationeel Manager - K&F DE PAUW
De beurs is voor ons telkens een groot succes dankzij de ideale doelgroep, een perfecte mix van detailhandel en retail. Telkens opnieuw weten we nieuwe klanten aan te trekken en ons netwerk uit te breiden. Bovendien verloopt de organisatie altijd soepel, waarover we zeer tevreden zijn.
Alix Gellynck, Key Accountmanager - GRANO LADIES
Zeelandia’s deelname aan Artisan biedt ons de kans om te netwerken met klanten en de nieuwste trends en producten te presenteren, wat direct bijdraagt aan onze groei en innovatie. De vakbeurs is voor ons een waardevolle bron van inspiratie en kennisuitwisseling.
Kris Dierckx, Marketing Director Befralux - ZEELANDIA
Sinds de start van Broodway heb ik geen editie gemist. Eerst met Leman Cake Decorations en de laatste editie met Mallows. Elke keer was dit voor ons bedrijf DE place to be om nieuwe contacten te leggen. Artisan is een terechte evolutie die ons ambacht alle eer zal aandoen. Voor Mallows is Artisan een ideaal platform door de mix van klanten die er zal langskomen. Zowel de warme bakker als de delicatessenzaken zijn het publiek dat wij aanspreken. Artisan en Mallows…. A perfect match!
Didier Leman, Zaakvoerder - MALLOWS
Voor ons is Artisan dé beurs waar we steeds opnieuw waardevolle en aangename contacten leggen met bezoekers die op zoek zijn naar kwalitatieve producten. De professionele, stijlvolle aankleding van de beurs creëert een prettige en inspirerende werkomgeving. Wij kijken dan ook met veel enthousiasme uit naar de volgende editie waar iedereen van harte welkom is om onze smaakvolle kroketjes te komen proeven en mogelijke samenwerkingen te bespreken.
Maureen - AMUSE CROQUE team
Passie, innovatie en ambachtelijke producten vervaardigen zal in de toekomst een must zijn voor de bakker om het verschil te maken. Ideeën worden je aangereikt op Artisan in Kortrijk Xpo. Het wordt een inspirerende editie voor de ambachtelijke vakman.
Hendrik Rommelaere, Voorzitter BAKMEESTERS WEST-VLAANDEREN & Co-voorzitter ARTISAN
De slagerijwereld is in volle verandering, we pakken het artisanale met schwung aan op de nieuwe editie van Artisan. We nodigen graag iedereen uit op de TOP editie van 2025.
Dirk Dupont, Ambassador DUPONT PROFESSIONAL FOOD EQUIPMENT & Co-Voorzitter ARTISAN