28, 29, 30 SEP
& 1 OKT 2025

Zuurkool met venkel en dille

Producten

Zuurkool met venkel en dille

09/09/2025

Zuurkool met venkel en dille

Witte kool, venkel en dille – met de persoonlijke signatuur van Pavol Pavlik, voormalig chef-kok in fine-dining restaurants en winnaar van de Michelin Bib Gourmand Award. Venkel heeft een gunstig effect op de spijsvertering en draagt bij aan detoxificatie. Deze gefermenteerde salade is laag in energie – een ideale begeleider bij een dieet.

  • Zonder conserveermiddelen of kunstmatige kleurstoffen, volledig natuurlijk.
  • Lactose- en glutenvrij.
  • Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

HOE GENIET JE VAN ZUURKOOLSALADE?

  • Rechtstreeks uit de pot.

  • Als salade bij elke maaltijd.

  • Heerlijke toevoeging aan baguettes, tortilla’s, burgers…

WAAROM BEAVIA?

  • 100% natuurlijke producten, gemaakt in Tsjechië van lokale ingrediënten met een vleugje liefde.

  • Verkrijgbaar in 2 varianten – ongepasteuriseerd (levend) of houdbaar bij kamertemperatuur.

    1. Ongepasteuriseerd, dus een levend product – bevat probiotica Lactobacillus min. 10^2 KVE/g.

    2. Houdbaar product met een bewaartermijn van 550 dagen.

  • Meertalige etiketten.

  • Gezonde delicatessen van Beavia zijn verkrijgbaar onder eigen merk of als private label.

  • Biologische & conventionele kwaliteit.


Document

icons8-email Created with Sketch. Contactaanvraag






Contactaanvraag

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies