Zuurkool met venkel en dille
Witte kool, venkel en dille – met de persoonlijke signatuur van Pavol Pavlik, voormalig chef-kok in fine-dining restaurants en winnaar van de Michelin Bib Gourmand Award. Venkel heeft een gunstig effect op de spijsvertering en draagt bij aan detoxificatie. Deze gefermenteerde salade is laag in energie – een ideale begeleider bij een dieet.
HOE GENIET JE VAN ZUURKOOLSALADE?
Rechtstreeks uit de pot.
Als salade bij elke maaltijd.
Heerlijke toevoeging aan baguettes, tortilla’s, burgers…
WAAROM BEAVIA?
100% natuurlijke producten, gemaakt in Tsjechië van lokale ingrediënten met een vleugje liefde.
Verkrijgbaar in 2 varianten – ongepasteuriseerd (levend) of houdbaar bij kamertemperatuur.
Ongepasteuriseerd, dus een levend product – bevat probiotica Lactobacillus min. 10^2 KVE/g.
Houdbaar product met een bewaartermijn van 550 dagen.
Meertalige etiketten.
Gezonde delicatessen van Beavia zijn verkrijgbaar onder eigen merk of als private label.
Biologische & conventionele kwaliteit.