Het instapmodel bij uitstek om op een professionele manier uw product met skin te verpakken.
Semi-automatische skinverpakkingsmachine:
Kan 4 kartons of trays (18x25 cm) in 1x verwerken
Tot ± 40 mm hoogte
MAP/SEALEN mogelijk mits andere mal
Bij skinverpakking wordt er eerst vacuum getrokken en vervolgens wordt de voorverwarmde skinfilm als een tweede huid rond uw product getrokken.
Dit zorgt voor een perfecte presentatie van uw product.
Dankzij het vacuumprocédé wordt de houdbaarheid verlengd wat zorgt voor minder voedselverspilling. Je hoeft bovendien geen gas te gebruiken.
Bij gebruik van kartons zorg je niet alleen voor een duurzame verpakking maar ook een drager voor uw commerciële boodschap. Kartons zijn bovendien plaatsbesparend in de koeling of het winkelrek.
Met skinverpakking wordt het product perfect op zijn plaats gehouden. Bij het rechtop plaatsen in een koeling zal het product niet bewegen (dit is wel het geval bij traysealing).
Skinverpakking wordt voornamelijk gebruikt voor premiumproducten in vlees, vis of kaas.