Tijdens deze demo zetten de youngsters van de Belgische slagerijscholen hun vaardigheden en creativiteit in de kijker. Elke school uit het dagonderwijs vaardigt 2 leerlingen af die binnen een vast tijdsbestek aan de slag gaan met een identiek startpakket. Met hun eigen creative insteek werken ze elk een 'Gourmet & Teppanyaki' schotel uit. Zo krijgen de slagers van morgen nu al een prominente plek op hét inspiratieplatform voor de sector.
Organisatie
Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers & Traiteurs van België
Romy Uijen, Dawn Foods
Michiel Van Colenberghe voor Uitgeverij Lannoo
Emma Lippens & Ella Brusseel, Integral Interieur
Fermentista, voor Uitgeverij Lannoo
4 van de 6 Butcher Bulls: Bart Maertens, Jan-Klaas Decupere, Robby Vandewiele, Jeroen Lievens
Paul Hendrickx voor Amuse Croque
Geert-Jan Heesterbeek, La Fève Chocolade & Desserts voor Artiva
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
Jan Neukermans, Komplet Benelux
Alexandre Morsome, Lars Tilburgs & Joran Defossez
Sergio Dias, Guido & Michael Devillé, Ambassadeurs du Pain.be