Wil je meer leren over keukenkruiden, de teelt en verzorging tot het combineren in smaakvolle gerechten? Tijdens deze inspirerende workshop neemt chef Michiel Van Colenberghe je mee in de wereld van kruiden!
Of je nu een beginnende kruidenliefhebber bent of je kennis wilt verdiepen, deze workshop is een must voor iedereen die smaakvolle en verse producten en gerechten wil maken!
Romy Uijen, Dawn Foods
Emma Lippens & Ella Brusseel, Integral Interieur
Fermentista, voor Uitgeverij Lannoo
4 van de 6 Butcher Bulls: Bart Maertens, Jan-Klaas Decupere, Robby Vandewiele, Jeroen Lievens
Paul Hendrickx voor Amuse Croque
Geert-Jan Heesterbeek, La Fève Chocolade & Desserts voor Artiva
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
Jan Neukermans, Komplet Benelux
Alexandre Morsome, Lars Tilburgs & Joran Defossez
Sergio Dias, Guido & Michael Devillé, Ambassadeurs du Pain.be