28, 29, 30 SEP
& 1 OKT 2025

Voorbij de grenzen van de klassieke bakkerij

Volledig programma

Voorbij de grenzen van de klassieke bakkerij

maandag 29 september 2025
icons8-watch Created with Sketch. 13:00-13:45

Panelgesprek:

Voorbij de grenzen van de klassieke bakkerij: hoe ontwikkelt u een innovatief concept?  

 

Het klassieke concept bakkerijatelier-met-winkel staat onder druk. Dries Van Damme, hoofdredacteur van het magazine Brood en Banket, bespreekt met een panel van ondernemers hoe zij de grenzen van de traditionele bakkerij doorbreken:

  • STEPHAN DESTROOPER
    legt uit hoe hij niet alleen een succesvolle winkel uitbouwde, maar van zijn naam ook een merk maakte dat in de supermarkt te vinden is.

  • SERGE LAMORAL (Atelier Co-Pains)
    vertelt meer over werken met franchising en halffabrikaten. 

  • LAURENT MAES (Renard Bakery)
    getuigt hoe hij met Renard Bakery heel bewust voor een strak afgelijnd concept koos, waarbij hij exclusief met desem werkt.

Panelgesprek: maandag 29 september van 13.00 tot 13.45u
Locatie: inspiratieplein Bread (hal 4) 

 

Sprekers

  • Dries Van Damme, Hoofdredacteur magazine Brood en Banket
      
  • Stephan Destrooper
      
  • Serge Lamoral, Atelier Co-Pains
       
  • Laurent Maes, Renard Bakery
       

   

 

Terug Toevoegen aan mijn programma Toevoegen aan agenda 2025-09-29 13:00 2025-09-29 13:45 Voorbij de grenzen van de klassieke bakkerij Dries Van Damme, Stephan Destrooper, Serge Lamoral & Laurent Maes    

Gelijkaardige events

icons8-watch Created with Sketch. 15:30-16:15
Wat eet de Belg en wat beïnvloedt zijn keuzes?

Kris Michiels, VLAM

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 13:30-14:15
Trend Talk 2026: Ontdek de toekomst van patisserie!

Bruno Van Vaerenbergh, Debic

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 16:00-16:30
4 tips voor een winkelinrichting waar uw klanten voor omrijden

Jozefien De Baere, Integral Interieur

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 13:30-14:15
Duurzaamheid in uw onderneming. Wat is het en waarom is het belangrijk?

Anneleen Vandewynckel, Fenavian

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 12:30-13:15
Waarom u moet communiceren naar uw klanten over al het goede van brood, en hoe.

Kathou Waegemans, Instituut Brood & Gezondheid

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:30-12:15
Hoe laat je je zaak ook online knallen?

Céline Leys, F-reddie.be

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:30-15:15
Hoe laat je je zaak ook online knallen?

Céline Leys, F-reddie.be

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:30-12:15
De slimme voedingsmiddelenfabriek van morgen

Jorn Ballas & Max Calis, CSB-System Benelux

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 15:30-16:15
Het belang van goede koffie in de horeca

Kjell Muylle voor Schuilenburg

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 16:30-17:00
Stijgende cacaoprijzen? Ontdek smaakvolle oplossingen.

Claudia Delbaere, Cacaolab

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 16:30-17:15
Micro bakeries: a rising community model

Kirsten van Maison Virid - voor Simply Bread

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 13:30-14:15
Flexwerk op autopilot met Go Temp

Benjamin Harrison, Go Temp

Meer info Toevoegen aan mijn programma

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies