28, 29, 30 SEP
& 1 OKT 2025

Voorbij de grenzen van de klassieke bakkerij

Volledig programma

Voorbij de grenzen van de klassieke bakkerij

maandag 29 september 2025
icons8-watch Created with Sketch. 13:00-14:00

Panelgesprek:

Voorbij de grenzen van de klassieke bakkerij: hoe ontwikkelt u een innovatief concept?  

 

Het klassieke concept bakkerijatelier-met-winkel staat onder druk. Dries Van Damme, hoofdredacteur van het magazine Brood en Banket, bespreekt met een panel van ondernemers hoe zij de grenzen van de traditionele bakkerij doorbreken:

  • STEPHAN DESTROOPER
    legt uit hoe hij niet alleen een succesvolle winkel uitbouwde, maar van zijn naam ook een merk maakte dat in de supermarkt te vinden is.

  • SERGE LAMORAL (Atelier Co-Pains)
    vertelt meer over werken met franchising en halffabrikaten. 

  • LAURENT MAES (Renard Bakery)
    getuigt hoe hij met Renard Bakery heel bewust voor een strak afgelijnd concept koos, waarbij hij exclusief met desem werkt.

Panelgesprek: maandag 29 september van 13.30 tot 14.30u
Locatie: inspiratieplein Bread (hal 4) 

 

Sprekers

  • Dries Van Damme, Hoofdredacteur magazine Brood en Banket
      
  • Stephan Destrooper
      
  • Serge Lamoral, Atelier Co-Pains
       
  • Laurent Maes, Renard Bakery
       

   

 

Terug Toevoegen aan mijn programma Toevoegen aan agenda 2025-09-29 13:00 2025-09-29 14:00 Voorbij de grenzen van de klassieke bakkerij

Gelijkaardige events

icons8-watch Created with Sketch. 11:00-17:00
Talks

Meer info Toevoegen aan mijn programma

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies