28, 29, 30 SEP
& 1 OKT 2025

Jeune Rôtisseur Tom Moreau

Volledig programma

Jeune Rôtisseur Tom Moreau

zondag 28 september 2025
icons8-watch Created with Sketch. 11:00-16:00

Jeune Rôtisseur Tom Moreau bereidt zich op ARTISAN voor op internationaal podium

 

Tijdens ARTISAN staat onze Belgische trots, Jeune Rôtisseur Tom Moreau, in de schijnwerpers. Tom is de nationale kandidaat van La Chaîne des Rôtisseurs – Bailliage de Belgique voor de prestigieuze internationale Jeunes Chefs Rôtisseurs-wedstrijd, die op 18 april 2026 plaatsvindt in Istanbul, Turkije. Via een nationale roadshow wordt Tom intensief voorbereid op deze unieke uitdaging. 

Op ARTISAN werkt Tom een volledige training af. Zo tonen we niet alleen het vakmanschap van Tom, maar ook de toewijding waarmee België zijn jonge culinaire talenten ondersteunt.

  • Demo: zondag 28 september 2025 van 11.00 tot 16.00u
  • Locatie: inspiratieplein Deli (hal 1)

Meer info?

Contacteer Ilse Duponcheel, Bailli Délégué de Belgique & Membre du conseil Magistral

Organisatie

La Chaîne des Rôtisseurs

Met bijna 21.000 leden wereldwijd in meer dan 75 landen, brengt La Chaîne des Rôtisseurs liefhebbers en professionals samen rond de gemeenschappelijke waarden van kwaliteit, gastronomie en traditie. De vereniging bestaat uit chefs, sommeliers, restaurateurs én fijnproevers die de culinaire kunst uitdragen.

De Jeunes Chefs Rôtisseurs-wedstrijd is bedoeld om jonge chefs wereldwijd de kans te geven hun talent, techniek en creativiteit te tonen in een internationale, competitieve context – steeds met respect voor culturele verschillen en culinaire tradities.

 

Terug Toevoegen aan mijn programma Toevoegen aan agenda 2025-09-28 11:00 2025-09-28 16:00 Jeune Rôtisseur Tom Moreau La Chaîne des Rôtisseurs - bailliage de Belgique

Gelijkaardige events

icons8-watch Created with Sketch. 12:00-15:00
Youngster demo

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:00-11:45
Eindejaarsdemo met Kiki Suijkerbuijk

Kiki Suijkerbuijk, Debic

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:30-12:15
Dip It, Spray It, Coat It! Ontdek de veelzijdigheid van Souplesse.

Romy Uijen, Dawn Foods

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:30-12:15
Kwalitatief Brasvar varkensvlees herkennen en waarderen.

Jan Neirynck voor Brasvar

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 12:30-13:15
Think Tomato

Julie D'heygere voor Bleuzé Interfood

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 10:45-11:30
Workshop : Kruiden in tuin & atelier - Kweek, oogst & bereid met smaak

Michiel Van Colenberghe voor Uitgeverij Lannoo

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 15:30-16:00
De hybride toonbank : één meubel, eindeloze flexibiliteit tussen bediening en selfservice.

Emma Lippens & Ella Brusseel, Integral Interieur

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:30-12:15
Callebaut eindejaarsdemo

Dries Delanghe, Callebaut

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:30-15:15
Callebaut eindejaarsdemo

Dries Delanghe, Callebaut

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 12:30-13:15
Fermentista neemt je mee in de smaakvolle wereld van fermentatie

Fermentista, voor Uitgeverij Lannoo

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 15:30-16:15
The Belgian Butcher Bulls @ World Butcher Challenge

4 van de 6 Butcher Bulls: Bart Maertens, Jan-Klaas Decupere, Robby Vandewiele, Jeroen Lievens

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:00-14:45
Viennoiserie op basis van desem

Stefan Vandaele, De Broodsmid voor Richemont Club

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 15:00-15:45
Desembroden

Laurent Maes, Bakery Renard voor Richemont Club

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 12:30-13:15
Discover Spanish Chorizo

Alejandro Álvarez-Canal & Sam Wils, Spanish Chorizo

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:30-15:15
Fruits de mer

Piet Devriendt, Lobster Fish

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 15:30-16:15
Herfstideetjes & presentatietechnieken met de kroketjes van Amuse Croque

Paul Hendrickx voor Amuse Croque

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 16:30-17:00
Van salade tot sensatie : Creatief met Cuisin'easy

Andy Verdonck voor Darta

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 13:30-14:15
Croqueta's en pulpo

Benoit Declercq, La Princesa Foods

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:30-12:15
Cleo: de Artisanale Assistente

Geert-Jan Heesterbeek, La Fève Chocolade & Desserts voor Artiva

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 12:30-13:15
Demo en degustatie van patisserie en desserts

Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:30-12:15
Bladeren door smaken - koffie en thee met een verhaal.

Peter en Bart Deprez, Viva Sara

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:00-14:30
Van blad tot blend, pure kruidenkracht in elk kopje

Dorine Boebaert, Herbathee

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 13:30-14:15
Demo en degustatie van patisserie en desserts

Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 16:00-16:45
De nieuwe trends in de bakkerij- en banketwereld volgens Komplet

Jan Neukermans, Komplet Benelux 

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:30-12:15
Discover Spanish Chorizo

Alejandro Álvarez-Canal & Sam Wils, Spanish Chorizo

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 13:30-14:00
Van salade tot sensatie : Creatief met Cuisin'easy

Andy Verdonck voor Darta

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:30-15:15
Pimp your breakfast the GR'EAT way!

Amélie de Cartier, GR'EAT granola & La Favo

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 13:30-14:15
Kennismaking met Manchego kaas

Benoit Declercq, La Princesa Foods

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 10:00-14:00
Franse specialiteiten

Patrick Ferrand & Pierre Nury, MOF Meilleurs Ouvriers de France

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 10:00-16:00
Training Loïc Dos Santos

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:00-16:00
Demo viennoiserie, brioches & Frans brood

Alexandre Morsome, Lars Tilburgs & Joran Defossez

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 10:00-16:00
Training wedstrijd Mondial du Pain

Team België

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 10:00-15:00
Zachte luxe, koffiekoeken & desem broden

Sergio Dias, Guido & Michael Devillé, Ambassadeurs du Pain.be

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:30-15:15
Cacao stempel.

Stijn Vandenbouhede, Chocolaterie Vandenbouhede

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 14:30-15:15
De ondergang van de ambachtelijke slagerij.

Luc De Laet, De Laet & Van Haver

Meer info Toevoegen aan mijn programma

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies