28, 29, 30 SEP
& 1 OKT 2025

Jeune Rôtisseur Tom Moreau

Volledig programma

Jeune Rôtisseur Tom Moreau

zondag 28 september 2025
icons8-watch Created with Sketch. 11:00-16:00

Jeune Rôtisseur Tom Moreau bereidt zich op ARTISAN voor op internationaal podium

 

Tijdens ARTISAN staat onze Belgische trots, Jeune Rôtisseur Tom Moreau, in de schijnwerpers. Tom is de nationale kandidaat van La Chaîne des Rôtisseurs – Bailliage de Belgique voor de prestigieuze internationale Jeunes Chefs Rôtisseurs-wedstrijd, die op 18 april 2026 plaatsvindt in Istanbul, Turkije. Via een nationale roadshow wordt Tom intensief voorbereid op deze unieke uitdaging. 

Op ARTISAN werkt Tom een volledige training af. Zo tonen we niet alleen het vakmanschap van Tom, maar ook de toewijding waarmee België zijn jonge culinaire talenten ondersteunt.

  • Demo: zondag 28 september 2025 van 11.00 tot 16.00u
  • Locatie: inspiratieplein Deli (hal 1)

Meer info?

Contacteer Ilse Duponcheel, Bailli Délégué de Belgique & Membre du conseil Magistral

Organisatie

La Chaîne des Rôtisseurs

Met bijna 21.000 leden wereldwijd in meer dan 75 landen, brengt La Chaîne des Rôtisseurs liefhebbers en professionals samen rond de gemeenschappelijke waarden van kwaliteit, gastronomie en traditie. De vereniging bestaat uit chefs, sommeliers, restaurateurs én fijnproevers die de culinaire kunst uitdragen.

De Jeunes Chefs Rôtisseurs-wedstrijd is bedoeld om jonge chefs wereldwijd de kans te geven hun talent, techniek en creativiteit te tonen in een internationale, competitieve context – steeds met respect voor culturele verschillen en culinaire tradities.

 

Terug Toevoegen aan mijn programma Toevoegen aan agenda 2025-09-28 11:00 2025-09-28 16:00 Jeune Rôtisseur Tom Moreau

Gelijkaardige events

icons8-watch Created with Sketch. 12:30-16:30
Youngster demo

Meer info Toevoegen aan mijn programma
icons8-watch Created with Sketch. 11:00-17:00
Demo's & tastings

Meer info Toevoegen aan mijn programma

Deze website gebruikt cookies om u een betere ervaring te bieden terwijl u deze site bezoekt. Meer info over cookies