Tijdens deze inspirerende demo ontdek je hoe eenvoudig en leuk fermenteren eigenlijk is. Met hun passie voor gezonde voeding en eeuwenoude technieken laten Marta en Joanna Klejman je zien hoe je in jouw atelier aan de slag kan gaan met gefermenteerde groenten.
Ze delen hun kennis over de krachtige gezondheidsvoordelen van fermentatie en laten je proeven van heerlijke gerechten uit hun boek Fermentista. Verwacht knapperige, frisse smaken en verrassende combinaties die niet alleen lekker, maar ook goed zijn voor het darmmicrobioom.
Kom langs, laat je inspireren en proef zelf hoe fermentatie jouw bereidingen én de gezondheid kan transformeren.
Romy Uijen, Dawn Foods
Michiel Van Colenberghe voor Uitgeverij Lannoo
Emma Lippens & Ella Brusseel, Integral Interieur
4 van de 6 Butcher Bulls: Bart Maertens, Jan-Klaas Decupere, Robby Vandewiele, Jeroen Lievens
Paul Hendrickx voor Amuse Croque
Geert-Jan Heesterbeek, La Fève Chocolade & Desserts voor Artiva
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
Jan Neukermans, Komplet Benelux
Alexandre Morsome, Lars Tilburgs & Joran Defossez
Sergio Dias, Guido & Michael Devillé, Ambassadeurs du Pain.be