Een doorlopende demo over viennoiserie, Franse broden en brioches:
Viennoiserie, door Alexandre Morsome
Eigenaar Patisserie De Baere (Knokke)
Belgisch kampioen 2016
Beste Croissant 2019
Golden Croissant 2023 & 2024
Franse broden, door Lars Tilburgs
van Bakkerij Patisserie De Baere (Knokke)
Winnaar Aspirant Baker + winnaar BestOf
Brioches, Joran Defossez
van Bakkerij Serbruyns (Zottegem)
4e plaats Best Off Mondial 2023 (Japan)
2e plaats Best Off Mondial 2018 (China)
3e plaats op Mondial du Pain 2017
1e plaats op het Europese Kampioenschap + Landenprijs 2014
3e plaats op het Belgisch Kampioenschap Aspirant Baker 2013
Romy Uijen, Dawn Foods
Michiel Van Colenberghe voor Uitgeverij Lannoo
Emma Lippens & Ella Brusseel, Integral Interieur
Fermentista, voor Uitgeverij Lannoo
4 van de 6 Butcher Bulls: Bart Maertens, Jan-Klaas Decupere, Robby Vandewiele, Jeroen Lievens
Paul Hendrickx voor Amuse Croque
Geert-Jan Heesterbeek, La Fève Chocolade & Desserts voor Artiva
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
Jan Neukermans, Komplet Benelux
Sergio Dias, Guido & Michael Devillé, Ambassadeurs du Pain.be