De bereiding van KOMPLET Grainstar: een 'gezond' brood zonder bloem en zonder gist.
De bereiding en degustatie van onze KOMPLET Dreamcake Light met 30% minder suiker, en niet te vergeten KOMPLET Volucreme: de oplossing voor het maken van een lichte en stabiele instantroom.
En om alvast aan het eindejaar te denken, de KOMPLET Cake façon pain d'épices (peperkoek).
Romy Uijen, Dawn Foods
Michiel Van Colenberghe voor Uitgeverij Lannoo
Emma Lippens & Ella Brusseel, Integral Interieur
Fermentista, voor Uitgeverij Lannoo
4 van de 6 Butcher Bulls: Bart Maertens, Jan-Klaas Decupere, Robby Vandewiele, Jeroen Lievens
Paul Hendrickx voor Amuse Croque
Geert-Jan Heesterbeek, La Fève Chocolade & Desserts voor Artiva
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
Andreas Marreel en Nathalie Van Der Straeten, L'Originale x Maisonie
Alexandre Morsome, Lars Tilburgs & Joran Defossez
Sergio Dias, Guido & Michael Devillé, Ambassadeurs du Pain.be